Go Groupi nõukogu liikme Tiit Pruuli sõnul keskendub nõukogu liikme kohale asuv Anti Selge ettevõttele üha prioriteetsemaks saavate valdkondade arendamisele ning Jüri Etverkist ootab kaasaegset ning energilist grupi eri suundade ühendajat.

„Anti Selge juhtimisel on Go Group välja tulnud rasketest hetkedest nii Eesti kui maailma majanduses ning tõusnud Eesti üheks juhtivaks transpordi- ja turismiettevõtteks. Soovime hoogu juurde anda ka teistele grupi suundadele, mida Anti Selge juhtima asub. Usume, et Jüri Etverki näol saab Go Group endale energilise juhi ja suurepärase analüütiku. Igale organisatsioonile tuleb aegajalt uus energia ja käiguvahetus kasuks,“ sõnas Pruuli.

Tänasest ametisse asuva Go Grupi tegevjuht Jüri Etverk soovib tõsta Go Groupi kuuluvate ettevõtete vahelist sidusust ning efektiivsust.

„Kuna grupi tegevusvaldkond on lai, siis oleme nõukoguga arutanud vajaduse üle tõsta erinevate ettevõtete vahelist sünergiat, sealhulgas ristmüüki, samuti mõne valdkonna ärimudeli laiendamist ja efektiivsuse tõstmist mitmes äriliinis. Olen ise eesseisvate väljakutsete elluviimisest põnevil ning loodan, et kogu Go Groupi meeskond tunneb samamoodi,“ rääkis Etverk.

Tartu Ülikooli juhtimiseriala lõpetanud Jüri Etverk on töötanud 12 aastat tegevuse tõhustamise valdkonna tippspetsialistina maailma suurimas ärikonsultatsioonide ettevõttes PricewaterhouseCoopers. Selle aja jooksul on Etverk läbi viinud edukaid organisatsioonide muutmise projekte telekommunikatsiooni-, energia-, jaemüügi- ja tootmisettevõtetes ning samuti avalikus-, finants- ja põllumajandussektoris.

Kokku on Jüri Etverk töötanud üle 50 erineva organisatsiooniga, sealhulgas Eesti Energia, Narva Elektrijaamad, Eesti Põlevkivi, Ekspress Grupp, First Telecom Trading, Rakvere Lihakombinaat, Serbia suurima ettevõttega Delta Holding, Telekom Serbija jpt.

Jüri Etverk on olnud lektoriks Tartu Ülikoolis, Tallinna Tehnikaülikoolis ning Estonian Business Schoolis, esinenud erinevatel konverentsidel ja viinud läbi mitmeid avalikke ning organisatsioonisiseseid koolitusi.

Go Gropiga liitus Etverk aastal 2011, mil ta asus tööle välisprojektide juhina.