Me teeme oma plaani praegu arvamises, et see hooaeg jääb vahele ja järgmisel kevadel tekib taas turismi meenutav inimeste liikumine, mis pole aga samas mahus nagu 2019. aastal,” ütles Etverk. Tema sõnul on nende kontsernile kuuluvas Tallinna hotellis praegu iga päev kaheksa kuni kümme külalist ja sellega ollakse Tallinnas turuliidrite seas. Etverk märkis, et Go Group teenib tänavu arvatavasti 1,5 miljonit eurot kahjumit. Valitsuse meetmeid ettevõtluse aitamiseks peab ta positiivseks, kuid 25 miljoni eurosest toetusest turismisektorile tema hinnangul ei piisa.

Linnadevahelistest reisidest 70% on peatatud, Moskva rong ei sõida. "Meil on ka hotell, kus on iga päev kaheksa kuni kümme külalist, ja sellega oleme Tallinna turuliidrite seas."

Kust need hotellikülalised tulevad?

Riigisisene vajadus. Mõnel on vaja Tartust Tallinnasse tööl käia ja pendeldamise asemel on jäädud pikemalt paigale. Hinnad on hotellis peaaegu sama madalad kui naftal (nt kahese toa erihind 190 eurot nädal – toim). Inimesed on võtnud nädalaks toa ning kasutavad seda ajutise töö- ja majutuskohana. Aga tavaliselt oleme harjunud, et majas on vähemalt sada inimest.