GoAdventure tegevdirektori Oksana Golovina sõnul annab rahvusvaheline tunnustus tarbijaile täiendava kindlustunde reisikorraldaja teenuste kasutamisel, teatas GoAdventure.

"Kõik ettevõtte juhtimisprotsessid on välja töötatud tagamaks reisikorralduse sujuv toimimine igal ajahetkel ning igas olukorras," ütles Oksana Golovina.

"Meil on heameel, et esimese Eesti reisikorraldajana oleme pälvinud ka sõltumatu sertifitseerimisbüroo Bureau Veritas tunnustuse.".

Auditeerimise käigus hinnati Golovina sõnul GoAdventure eesmärke ning nende mõõdetavust, infovahetust, klientide rahulolu, reisitingimusi, juhtkonna pädevust, koostööd partneritega ning koolitusplaani, auditi tulemusena ei leitud ühtegi mittevastavust.

"Võtame vastutust väga tõsiselt ning viime regulaarselt läbi siseauditeid, et kõik protsessid toimiksid laitmatult," märkis Golovina.

Hiljuti pälvis Golovina sõnul GoAdventure ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse tunnustuse, kui "Eesti konkurentsivõimelisim turismifirma aastal 2011".

Möödunud nädalavahetusel toimunud turismimessil Tourest müüs GoAdventure reise ligi 3000-le inimesele. "Tänavune tulemus ületas tunduvalt möödunud ja ülemöödunud aasta messinäitajaid, lisaks võib ühe arenguna veel välja tuua, et tarbijad ei otsi enam odavaimat hinda, vaid parimat hinna ja kvaliteedi suhet, mida tõestab ilmekalt ka suurenenud nõudlus 5-tärni hotellide järele," lisas Golovina.