GoAdventure juhataja Oksana Golovina sõnul iseloomustab BAN-i suur pühendumine oma kindlustustoodete arendamisse ja klientide otseste huvidega arvestamine. BAN peab peamiseks väärtuseks oma kliente, seega igale isikule, kes kasutab ettevõtte teenuseid, lähenetakse individuaalselt .

BAN-i reisikindlustuspoliis on nagu maksevahend, kindlustatu ei pea oma ravikulusid ise maksma.

Oksana Golovina kinnitusel näitab senine koostöökogemus BAN-iga, et firmat saab usaldada: „Neil on vägagi lojaalne ja paindlik reisi ajal tehtud kulude hüvitamise süsteem 100% ulatuses, mitmed väärtuslikud lisad reisi- ja terviskindlustuse poliisidele - ning seda kõike väga taskukohase hinna eest.”

BAN pakub nelja erinevat kindlustusprogrammi, sealhulgas baas- standard-, hõbe- ja kuldprogrammi. Programm katavad erinevad ravikulud - sealhulgas transpordi- ja kodumaale naasmise kulud ja sisaldavad erinaveid kindlustusi- õnnetusjuhtumi-, pagasi -, reisi katkemise või tühistamise- ning õigusabi kindlustust. Juulis ja augustis pakub GoAdventure oma klientidele BAN-i baaskindustusprogrammi tasuta.

Reisikindlustus on tänaseks päevaks kujunenud lahutamatuks osaks reisipaketist. „Milleks riskida, kui sümboolse hinna eest saab kindlustada oma lähedaste tervise reisi ajal,” arvab endine Eesti panga asepresident Märten Ross.