Viimase kuue aasta jooksul rekordilise läbimüügi saavutanud Goodyear UltraGrip 500 asemel on toodud turule uus karmidesse talvistesse oludesse mõeldud naastrehv Goodyear UltraGrip Extreme.
Uus luksus- ja sportautodele mõeldud talvine lamellrehv Goodyear UltraGrip Performance on nüüdsest Põhjamaade turul saadaval senisest laiemas mõõduvalikus.

Norras ja Balti riikides väga edukaks osutunud lamellrehv Dunlop Graspic DS-2 tuuakse turule kõigis Põhjamaades.
Goodyear UltraGrip Extreme – parandatud pidurdamisomaduste ja suurenud kontrolli tagav naastrehv.
Goodyear UltraGrip Extreme’il on uus V-kujuline suundmuster ja kärjekujuline kolmemõõtmeline struktuur ning talverehvi valmistamisel on kasutatud kahte erinevat rehvisegu. Tänu nendele uuendustele haardub UltraGrip Extreme väga hästi ka kõige karmimates talvistes tingimustes. Goodyeari müügihiti UltraGrip 500 järeltulija paistab silma heade pidurdusomaduste ja stabiilsuse poolest. Tänu ebakorrapäraselt paigutatud mustriplokkidele ja mürasagedusi summutavale naastude asetusele on sõit sujuv ja mugav, uus rehv vähendab mürataset nii sõitjateruumis kui ka väljas.
Goodyeari uue põlvkonna talverehvide esimese esindaja, UltraGrip Extreme’i loomisel tehti kõik, et sünniks rehv, mis tagaks parima soorituse põhjamaises karmis talves võimalikult ohutu. Uue rehvi omadused on nii jääl kui lumel ning nii kuival kui märjal teel paremad kui edukal eelkäijal UltraGrip 500-l ja teistel hinnatumatel talverehvidel. UltraGrip Extreme on Põhjamaades ja Balti riikides saadaval alates 2007. aasta sügisest.
Uus talverehv Goodyear UltraGrip Performance on tippklassi autodele naastrehvi alternatiiv, mis tagab ohutuse ja hea juhitavuse kõigil Euroopa teedel ja kõikvõimalikes talvistes oludes. Olenemata teetingimustest tagab rehv teiste talverehvidega võrreldes sujuvama ja mugavama sõidu ning madalama mürataseme. Auhindadega pärjatud UltraGrip 7 tehnoloogial põhineva lamellrehvi UltraGrip Performance’i puhul on kasutatud uue põlvkonna kärjekujulist kolmemõõtmelist struktuuri ning uut polümeeride tehnoloogiat, mis tagavad kõigis talvistes oludes parima tasakaalu ja juhitavuse.
Goodyear UltraGrip Performance on ülipopulaarse rehvi Goodyear UltraGrip 7 edasiarendus, mis saavutas Saksamaa ADAC-i ulatuslikus rehvitestis parima tulemuse ning on tulnud võitjaks ka mitmetes autoajakirjade korraldatud testides. Tänu uue polümeeride tehnoloogia abil loodud pindmisele tekstuurile haardub UltraGrip Performance märjal ja lörtsisel teekattel isegi suurel kiirusel väga hästi. Uus rehvisegu jääb pehmeks ka väga madalatel temperatuuridel, mis tagab optimaalsed sõiduomadused ka lumisel ja jäisel teel.
Graspic DS-2, mis esindab rehviseeria Dunlop Graspic teist põlvkonda, on saanud raskete lume- ja jääoludega riikides autojuhtide lemmikuks. Rehvil on ainulaadne konstruktsioon: tänu kvaliteetsele klaasfiibriga tugevdatud ränisegule ja Dunlopi digitaalsele veeresimulatsiooni tehnoloogiale (Digital Rolling Simulation II) haardub rehvipind teekattega paremini. See teeb Graspic DS-2-st erakordselt ohutu ja vastupidava rehvi põhjamaistel teedel liiklemiseks.
Dunlopi rehvil Graspic DS-2 on kaks erilist omadust, mida hindavad eriti need autojuhid, kes peavad sõitma lumistel ja jäistel teedel. Esiteks, rehv on konstrueeritud nii, et see haardub kõikvõimalikes olukordades teekattega paremini, ning teiseks võimaldab rehvi vastupidavus ja sellest tulenev pikk kasutusiga raha kokku hoida.
Goodyear on maailma üks suurimaid rehvitootjaid. Peakorteriga Akronis Ohios, USA-s, toodab ettevõte rehve, kummitooteid ja kemikaale enam kui 90 tootmisüksuses 28 riigis ning müügitegevus toimub peaaegu kõikides maailma riikides. Goodyearis töötab üle 80 000 inimese kogu maailmas.