24/7 Wall Street esitas palganumbrid dollarites, arvutasime need parema mõistetavuse huvides Euroopa Keskpanga kursiga eurodesse ümber.
Lee Hsien Loong on Singapuri esimese peaministri Lee Kuan Yew' poeg. Ta õppis Cambridge'i ülikoolis matemaatikat ja informaatikat ning sai hiljem Harvardi ülikooli Kennedy juhtimiskoolist magistrikraadi avaliku halduse alal.
Igatahes edestab ta teisi edetabelis olijaid pikalt. Tabeli teisel kohal olev Hong Kongi tegevjuht Carrie Lam teenib aastas pea kolm korda vähem, vaid 637 519 eurot.

Euroopa riigijuhtidest on esimesena edetabeli 6. kohal Saksamaa liidukantsler Angela Merkel 414 687-eurose aastatasuga. Kuiseks palgaks teeb see 34 557 eurot.

Edetabelist leiab ka kahe Põhjamaa, Taani ja Rootsi peaministrid, vastavalt 15. ja 16 kohal. Taani peaministri Mette Frederikseni palk on aastas 280 147,6 eurot ehk 23 345,6 eurot kuus. Rootsi peaministri Stefan Löfveni palk on 274 361,2 eurot aastas ehk 22 863 eurot kuus.

Eesti riigijuhte edetabelis loomulikult ei ole. Aga kui nad sinna paigutada, ilmneb, et TOP20 viimasest, Prantsusmaa peaministrist Édouard Philippe'st teenivad meie president Kersti Kaljulaid ning peaminister Jüri Ratas enam kui kolm korda vähem.

Võrrelda saab aga ka veidi teisel alusel.
Nii on 24/7 Wall Street toonud võrdluseks ka riigi sisemajanduse kogutoodangu elaniku kohta. Kui võrrelda, mitu korda ületab riigijuhi palk riigi sisemajanduse kogutoodangut elaniku kohta, on edetabel teistsugune ning ka Eesti riigijuhid ei ole selles edetabelis päris viimased.

Niimoodi arvutatud edetabelit juhib Mauritaania president Mohamed Ould Abdel Aziz, kelle palk ületab riigi SKTd elaniku kohta 90 korda.
Teisel kohal on üldise edetabeli eelviimane, Guatemala president Jimmy Morales, kelle tasu on riigi SKTst elaniku kohta 30,6 korda suurem.
Kersti Kaljulaidi ning Jüri Ratase palk on 3,8 korda suurem kui Eesti SKT elaniku kohta. Statistikaameti andmetel oli see eelmisel aastal 19 449,9 eurot.