Läti tütarettevõtte GSM Apsardze SIA eesmärk on kahe aastaga kasvada Läti suurimaks koduvalve süsteeme paigaldavaks turvafirmaks, teatas GSMvalve Baltikum.

GSM Apsardze SIA plaanib selle aasta jooksul paigaldada Lätis üle 500 uue juhtmevaba koduvalve süsteemi.

„Oleme kahe aastaga kasvanud Eesti suurimaks uute juhtmevabade koduvalve süsteemide paigaldajaks ja juurdekuuluvate teenuste pakkujaks. Eestis käivitame iga kuu enam kui 100 uut GSM-sidel põhinevat koduvalve lahendust. Läti Vabariigis on potentsiaal veelgi suurem,“ ütles GSMvalve Baltikumi juht Risto Eelmaa. „Esialgu hakkame pakkuma teenust Riias ja selle ümbruses. Riia on miljonilinn, mis annab meile head võimalused kiiresti kasvada,“ lisas Eelmaa

„Balti riikides on ka ülejäänud Kesk- ja Ida-Euroopa riikidega sarnane olukord, kus on rohkelt vanu juhtmetega valvesüsteeme, mille kasulikkus on tänapäeval aga üha kiiremini kahanemas. Samas väga paljudel kodudel puudub igasugune tulekahju- või vargavastane valvesüsteem üldse. GSM-sidet kasutavad süsteemid on seni kõige kindlamalt töötav ning tavatarbijale kättesaadav tehnilise valve liik. Iga mobiiltelefoni omanik on meie potentsiaalne klient,“ ütles GSM Apsardze SIA müügijuht Raivis Ozolins.

GSMvalve pakub juhtmevabu valvesüsteeme, mis teavitavad klienti ja määratud isikuid mobiilside teel häireolukordadest. Häireolukorra puhul mobiiltelefonile saabuv SMS sisaldab täpset infot, missugusest andurist häire tuli, nii et klient teab kohe täpselt, mis ruumiga ja mis tüüpi häirega (liikumis-, suitsu- või muu andur) tema kodus on tegu. Täiendavalt tähelepanu juhtimiseks SMS-ile helistab süsteem kliendi määratud kontaktnumbritele.