Kõik nõustamis- ja finantseerimislepingud BRS-iga on jõus ning töö tehingu lõpuleviimiseks jätkub viivitamatult pärast BRS'i kutsumist erastamisläbirääkimistele. Hansabank Markets'i ja Swedbank'i juhitav laenusündikaat rahastab nii BRS'i ostupakkumist kui ka BRS'i poolt Eesti Raudtees kavandatud investeeringute programmi. Lisaks Hansapangale ning Swedbank'i juhtrollile on laenusündikaadis osalemiseks oma esialgse nõusoleku andnud Landesbank Schleswig-Holstein ja Hypo-Vereinsbank.

"Finantseerimise skeem ning tähtajad on laenusündikaadis osalevate pankadega kokku lepitud. Finantseerimise korraldamise suurem töö on tehtud ning BRS'iga läbirääkimiste uuesti alustamise korral oleme valmis finantseerimise kiiresti lõpule viima. Erastamisprotsessi liigse venimise korral võib juhtuda, et peame kogu protsessi uuesti alustama ning see võtab kahtlemata oma aja.", ütles Hansabank Marketsi tegevdirektor Gerd Müller.

Hansabank Markets on Hansapanga Gruppi kuuluv iseseisev äriüksus, mis tegeleb korporatiiv- ja investeerimispangandusega, investeeringute haldamisega, ja finantsnõustamisega kogu Balti regioonis.