Alates tänasest muutuvad ka panga tütarettevõtete nimed: AS Hansa Elukindlustus hakkab kandma nime Swedbank Elukindlustus AS, ASi Hansa Investeerimisfondid nimeks saab Swedbank Investeerimisfondid AS. AS Hansa Liising Eesti on nüüdsest Swedbank Liising AS, AS Hansa Varakindlustus hakkab kandma Swedbank Varakindlustus ASi nime ja Balti Autoliisingu ASi nimeks saab Swedbank Autopargi Juhtimise AS.

Panga klientide jaoks ei too ärinime vahetumine kaasa mingeid täiendavaid kohustusi – kõik lepingud ning neist tulenevad õigused ja kohustused kehtivad endisel viisil.

Ärinime muutmine on viimane osa Swedbanki nime- ja brändivahetusest, millega alustati mullu sügisel. Brändivahetus on üks osa uuest Swedbanki rahvusvahelise pangana positsioneerimise strateegiast kõigil turgudel, kus pank tegutseb.

Panga nimemuutuse protsess sai alguse mullu 15. septembril. Esialgu vahetus bränd – see tähendab, et muutus panga logo internetipankades, hakati vahetama silte pangakontoritel ning panga tooteid reklaamitakse alates sügisest Swedbanki brändi alt.