Uuel aastal hakkab buss sõitma muudetud marsruudil, jättes välja üksikud tühjad peatused.

Hansapanga jaepanganduse tegevdirektor Margus Rink ütles, et kõige rohkem kasutavad kliendid bussis olevaid sularaha välja- ja sissemakse-automaate, samuti on populaarne pangakaartide taotlemine ja internetipanga lepingute sõlmimine. Samuti küsitakse bussis olevalt pangatöötajalt nõu kõigil rahateemadel.

"Eesmärki viia pangateenused lähemale ka neile klientidele, kes elavad väljaspool suuri linnu, on buss väga hästi täitnud," märkis Rink. "Need aastaga läbi sõidetud üle 80 000 kilomeetri on aidanud meil jõuda paljude klientideni ja on seega heaks täienduseks meie kontori- ja elektrooniliste kanalite võrgule."

Ta tõi välja, et kõige aktiivsemateks peatuskohtadeks on kujunenud Võhma Viljandimaal, Varbla Pärnumaal, Aegviidu Harjumaal ja Kohtla-Nõmme Ida-Virumaal.

Järgmise aasta jaanuarist jätkab buss veidi muudetud marsruudiga, enam ei sõideta seni klientideta jäänud peatuspaikadesse. Tartumaal ei peatu buss enam Kallastel ja Varal ning Läänemaal Kõmsis. Valgamaa marsruudilt jäävad välja Helme ja Sangaste, kuid asemele tuleb uue peatuspaigana Karksi-Nuia. Iga-Virumaal ei peatu buss enam Toilas ja Iisakul, asemele tuleb uus peatus Voka.
Pangabussile jääb üle Eesti 31 peatuspaika ning samasse peatuskohta jõuab buss nagu ikka kord kahe nädala jooksul.