8. veebruaril lahkub töölt Hansapanga jaepanganduse divisjoni juht Ruti Einpalu, tema ameti vőtab üle senine Hansapanga Kindlustuse juhataja Priit Potisepp.

Senine äripanganduse juht Alo Lillepea lahkus Hansapangast möödunud aasta novembris. Hansapank Eesti peadirektori Andres Liinati sőnul kestsid läbirääkimised uue äripanganduse juhi kandidaatidega pikalt, leidmaks nende seast kőige sobivamat. "Tiit Nigul on näidanud ennast tugeva koordineerija ja arendajana, luues aastaid tagasi Balti Autoliisingu ja juhtides siiani Hansa Capitali liisingu osakonda," rääkis Liinat. Tiit Nigul (33) on töötanud Hansapanga Grupis alates 1997. aastast. Ta on lőpetanud Tallinna Tehnikaülikooli mehhaanikainsenerina ning sooritanud EBS-is rahvusvahelise äriőppe magistridiplomi eksami.

8. veebruaril Hansapangast lahkuv jaepanganduse divisjoni direktor Ruti Einpalu ütles, et otsib pärast 9 aastat pangas töötamist uusi arenguvőimalusi. "Tean, et olen Hansapangale andnud kőik, mis mul on ja olen ka väga palju vastu saanud," lausus ta. Andres Liinat kinnitas, et Ruti Einpalu on olnud paljude innovatiivsete muudatuste taga, mis klienditeeninduses on toimunud. "Ühena viimastest lisandus mugav vőimalus saada krediitkaardi vői arvelduskrediidi otsepakkumisi hanza.netis," lausus Liinat. Ta märkis, et Priit Potisepa esimeseks väljakutseks uues ametis saab pakkuda fookusklientidele uusi vőimalusi kompleksseteks finantslahendusteks.

Priit Potisepp (33) on töötanud Hansapanga Grupis alates 1999. aastast. Ta on sooritanud Kieli Rakenduskőrgkooli investeerimis- ja finantsanalüüsi diplomieksamid ning lőpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna. Aastatel 1995-1999 oli Potisepp Eesti Elukindlustuse osakonna direktor, juhatuse liige ning Eesti Elukindlustuse juhatuse esimees.