"Järeldused, mis te olete teinud OÜ Meediaekspress majandusaasta aruande põhjal, on põhimõtteliselt õiged," kommenteeris Hansar täna hommikul avaldatud artiklit, mis rääkis sellest, et Õllesummeri korraldajana tuntud OÜ Meediaekspress hävis eelmisel aastal rahaturgudel ja lõpetas viimase majandusaasta 0,96 miljoni kroonise kahjumiga.

"Nagu miljonid investorid üle maailma, paljud neist kordades suuremad ja kogenumad ettevõtted kui meil, aga ka sajad tuhanded investorid Eestis, kes olid paigutanud oma sääste pensionifondidesse, kaotasime me finantsturgude kokkukukkumise tagajärjel raha," sõnas Hansar.

Ta rõhutas, et tegemist ei ole ettevõtte põhitegevusega. "Põhitegevus on ikkagi Summeri korraldamine ja sügavast masust hoolimata oli edukas ka möödunud aastane festival."

"Usume, et ka tänavune festival, mille peaesinejateks on Calvin Harris, Scissors Sisters ja HIM - kolm maailmanimega artisti, kelle eksklusiivsed ja ainukordsed esinemised Eestis on juba pälvinud palju tähelepanu, tuleb edukas," ütles Hansar.

Ta lisas, et festivalipiletite eelmüük on ületanud isegi konservatiivseid ootuseid.

"Hoolimata sellest, et Eesti majandus pole veel kriisist täielikult taastunud, on inimestes hea annus optimismi ning nagu näitas eelmine aasta - raskel ajal jätab tarbija ehk igale suvalisele suvetuurile ja suvelavastusele minemata, kuid suve suurimast sündmusest kõrvale jääda ei soovi," sõnas Hansar.

"Meelelahutust vajatakse ka rasketel aegadel ning Õllesummer, mis juulis Tallinna Lauluväljakul toimub, on Eesti juhtiv meelelahutusüritus."