Kontserni kuue kuu müügitulu oli 20,8 miljonit eurot ja aruandekvartalis 11,1 miljonit eurot, mis oli 15% suurem kui esimeses kvartalis. Enamus poolaasta ärikasumist, 0,4 miljonit eurot, teeniti teises kvartalis.

Aruandekvartalis toimusid olulised sündmused: osteti Soome suurim komplektalajaamade valmistaja Finnkumu Oy ning firma ostu operatiivseks rahastamiseks müüdi kõrgel hinnatasemel 200 tuhat PKC Group Oyj aktsiat. Kokkuvõttes kasvas poolaasta puhaskasum 6,4 miljoni euroni ning aruandekvartali puhaskasum 6,0 miljoni euroni.

Käesoleva aasta alguses on äritegevus käivitunud aeglasemalt kui varasematel aastatel, kuid teises kvartalis olukord siiski paranes. Müügitulu kasvas aruandekvartalis võrreldes eelmise kvartaliga 15% ehk 1,4 miljonit eurot, jäädes siiski võrreldavate perioodide suhtes 15% väiksemaks.

Investeeringute vähenemine energiajaotussektoris Eestis käesoleval aastal tõi kaasa keskpinge jaotusseadmete ja alajaamade müügimahtude vähenemise. Müük Eesti turule kahanes aruandekvartalis 27% ja poolaastaga viiendiku võrra, vähendades Eesti turu osakaalu konsolideeritud müügitulus 34,6%ni.