Harley koos Zhejiang Qianjiang Motorcycle Co. Ltd-ga töötavad välja 338 cm3 mootorratta, mida Harley kavatseb hakata müüma Hiinas juba 2020. aasta lõpuks.
Mootorrattad valmistatakse Qianjiang tehases Hiinas.

Harley st kinnitatai, et uus mootorratas kujundatakse lähtudes selle margi puhul tuntud kvaliteedistandarditest ja testimisprotsessidest ning see "kehastab eristavat välimust, heli ja tunnet, mis tekitab sõitjaga võima sideme."

Qianjiang Motorcycle, mis asutati aastal 1985, on Geely Technology Groupi tütarettevõte, mis on spetsialiseerunud mootorrataste, mootorite ja komponentide tootmisele ja müügile. 2005. aastal ostis Qianjiang Itaalia mootorratta tootja Benelli. Qianjiangi toodete hulka kuulub mootorrattaid vahemikus 50 cm3 kuni 1130 cm3, mida eksporditakse enam kui 130 riiki.

Suhteliselt väikese ja suhteliselt odava mootorratta tootmine Hiina turule võib anda Harleyle pikaajalise kasvuvõimaluse. "Mõtle Hiinas tekkivale keskklassile ja sellele, kui kiiresti see kasvab, ja Hiina tarbijate kiindumusele Ameerika kaubamärkide vastu," ütles Edward Jonesi analüütik Brian Yarbrough.

Harley valmistab enamiku oma mootorratastest Ameerika Ühendriikides, müües eelmisel aastal 42% oma toodangust välismaale. Harley loodab tõsta välismaale müüdavate mootorrataste osa tõsta pooleni toodangu mahust.

Ettevõte toodab või paneb mootorrattad kokku Tais, Indias ja Brasiilias, et müüa neid väljaspool Põhja-Ameerikat. Kaks kuud tagasi ütles tegevjuht Matt Levatich, et Harley võib asutada tehase Euroopas, kuna ta hindab, kuidas reageerida Euroopa Liidu karmistuvale maksupoliitikale. Euroopa Liidus tõusis Harley mootorratastele kehtestatud tollimaks eelmisel aastal 6% -lt 31% -ni ja 2021. aastal tõuseb 56% -ni.

Loe lähemalt Jsonlinest.