"Inimesed ostavad hea hinnaga raamatuid väga hea meelega. Hea hinnaga raamatuid otsitakse ning pakume neid tegelikult koguaeg," ütles Ärilehele Pank.

Juuli oli sarnaselt jaanuarile suur allahindluste kuu kõikides kaubanduskeskustes ja „Laotuulutuse“ kampaania raames pakkus Apollo eelmisest aastast enam nimetusi soodustooteid.

"Iganädalaselt on kauplustes ka Apollo Klubi eripakkumised ning mitmete kirjastuste sooduspakkumised. Meil on hea meel tõdeda, et jätkuvalt on ilukirjandus populaarne. See näitab, et eestlased on lugemishuvilised," lisas Pank.

Sel aastal on ilukirjanduse kategoorias ilmunud väga mitmeid tugevaid raamatuid nii kohalikelt autoritelt kui ka tõlketeostena. "Näiteks jätkuvalt ostetakse kõiki Apteeker Melchiori sarja raamatud, mis said müügihoo jälle sisse neljanda raamatu "Apteeker Melchior ja Pirita kägistaja" ilmumisel. Raamatute müügiedu toetab ka selle ümber käiv meediakajastus, mis näiteks raamatu „EÜE jälg“ müügile on kaasa aidanud," rääkis Pank.

Juulikuu populaarseimaks teoseks oli Briti skandaalse romaanisarja kolmas osa „Viiskümmend vabastatud varjundit“. Müügiedetabeli teiselt kohalt leiab Andrus Kivirähu uusima romaani „Maailma otsas. Pildikesi heade inimeste elust“. Indrek Hargla Melchiori lugude neljajas osa hõivas müügiedetabeli kolmanda positsiooni.

Enimmüüdumaks e-raamatuks oli juulis Rootsi Millenniumi-triloogia esimene osa „Lohetätoveeringuga tüdruk“, millele järgnesid Evelin Ilvese elulool põhinev „Tervist, proua president!“ ning Hargla „Apteeker Melchior ja Rataskaevu viirastus“. Kokku müüdi juulis e-raamatuid 112 protsenti enam kui 2012. aasta samal kuul.