Eesti Loto juhatuse liige Heiki Kranich kinnitab, et kindlasti ei ehita Eesti Loto endale maja. Nad hakkavad valmivas hoone rentima 1356,86 ruutmeetrist pinda. Üüripinna maksumuseks on 10,5 eurot ruutmeetri eest kuus.

„Hetkel asume elumaja esimesel korrusel, kus on raske tagada turvanõudeid, mis on kehtestatud vastavalt World Lotteries Assiciationi turvastandardile, mistõttu on Eesti Loto kolimist juba mitme aasta vältel plaanitud," ütles Kranich.

Nii pöörduski Eesti Loto juba mõnda aega tagasi RKAS-i poole sooviga leida uus kontoripind, kuid neil ei olnud sobivat varianti pakkuda. RKAS soovitas Eesti Lotol nende poolt tehtud päringu tulemusena rendipinna leidmiseks pöörduda Arco Vara poole.

Arco Vara poolt pakutud variantide vahel tegi Eesti Loto nõukogu valiku ning tunnistas parimaks pakkumiseks Hallivanamehe 4, andes juhatusele volitused rendilepingu sõlmimiseks.

„Lepingu üheks oluliseks tingimuseks oli, et hoone kannab üürilepingu kehtivuse vältel Eesti Loto maja nime. Eesti Loto jaoks kannab see turunduslikku eesmärki ning selle eest me täiendavat tasu ei maksa.  Nagu juba öeldud, oleme majas üürnikuks ning mingit muud rolli Eesti Lotol ei maja ehitamisel ega haldamisel ei ole," kinnitas Kranich.

Eesti Loto maja