”Läbirääkimisi Helmesega pidasime juba ammu, lepinguni jõudsime eelmisel nädalal,” ütles Ülemiste City juhatuse esimees Gunnar Kobin.

”Helmese suuromanik Jaan Pillesaar oli üks esimesi, kelle peal ma Ülemiste City kontseptsiooni 1,5 aastat tagasi kompasin ning kelle positiivne tagasiside oli vaieldamatult üheks julgustajaks idee elluviimisel. Mul on hea meel, et Helmes nüüd ka ise Ülemiste Citys asuma hakkab,” lisas Kobin.
Kobini sõnul on Helmese uus büroo 2000-ruutmeetrine ning büroo hakkab paiknema Ülemiste City peatänava ääres linnaku keskse restoranihoone ühes tiivas.

Ülemiste City on Tallinna lennujaama naabrusesse rajatav innovatsioonilinn. Linnakusse tuleb üle paarisaja tuhande ruutmeetri büroopinda ja kõrgtehnoloogilisi tehaseid. 2006. aasta sügisel kolisid Ülemiste Citysse tarkvaraarendusettevõte Webmedia ning Mainori kõrgkool. 2007. aasta sügiseks valmib linnaku südamesse restoranitänav ja ML Arvutite tehas ning 2008. aasta kevadel saab valmis Baltikumi suurima IT ettevõtte Microlink hoone.