Kas see, et olete kaks aastat järjest Äripäeva rikaste edetabeli võitnud, on kuidagi teie elu ja ettevõtlust mõjutanud, küsis Äripäev.

Teder: See on see küsimus, mis mõju avaldab sulle ajakirjandus. Ajakirjandusel on kombeks tekitada endale mingisuguseid kangelasi. Saan ajakirjanduse tegevusest aru nii, et selleks, et teema oleks ajakirjandusele huvitav, tuleb see viis korda suuremaks puhuda. Kas sa oled seal edetabelis esimene või kahekümnes, on haipimise küsimus. Ma ei võta seda väga tõsiselt ja ma väga ei loe selliseid asju. Vahepeal ilmus minust lugu Forbes'i eestikeelses väljaandes. Mul on see lugemata. Võtan jõulude ajal kaasa palmi alla ja loen selle läbi.

Jama on selles, et kui ma loen endast seda, mida on kuskil kirjutatud, siis võib lõpuks juhtuda, et ma hakkan ise ka uskuma seda, mis seal kirjas on. See on ohtlik. Näiteks kui vara väärtus on viis korda üles puhutud ja kui sa hakkad ise seda numbrit ka uskuma, siis jääd kas laisaks või sul tekib veendumus, et oledki nii rikas. Ajakirjanike kirjutistesse tuleb suhtuda rahulikult. Mul ei ole sellest edetabelist sooja ega külma.