Elisa Eesti juht Sami Seppänen kinnitab, et eestlased on usinad reisijad ja soovivad kodustega sagedasti ühendust hoida. “Maist alates saavad Elisa kliendid senisest soodsamalt lähedastega ühendust pidada,” lisas Seppänen.

Iga Elisa kliendi kodupaketile lisandus 1. maist 30 minutit kõneaega, mida saab kasutada kõnede vastuvõtmiseks või tegemiseks 28 Euroopa Liidu riigis, Islandil, Norras ja Lichtensteinis. Näiteks: Itaalias reisides võid helistada kohapealt 20 minutit Eesti numbritele ja vastata 10 minuti saabuvatele kõnedele lisatasuta — 30 Euroopa Liidu roaming-kõneminutit on paketi hinna sees, eeldusel, et vastuvõtja kasutab samuti eelmainitud riikide operaatori teenuseid.

Milline on soodsaim võimalus Euroopas kõnelemiseks?

Milline operaator pakub kõige soodsamat lahendus kliendile, kes Eestis kasutab nutitelefonis ühes kuus 5 GB internetti, räägib paarsada minutit telefoniga ning puhkusel Hispaanias kõneleb telefoniga 20 minutit?

Kodus ja Euroopas helistamine — Eesti mobiilsideoperaatorite paketi- ja hinnavõrdlus:

OperaatorElisaTeliaTele2
PakettNutipakett 14Mobiilne EluMultipakett 4.1
Kõneminuteid Eesti operaatorite võrkudesse10001000*Piiramatult
Kõneminuteid Euroopa Liidu riikides roamingus30*Sama mahu sisse jääb 7 riigis helistamine50
Riikide arv, kus roaming-kõneminuteid kasutada saab31731
Eestis kasutatav interneti kalendrikuu andmemaht5 GB6 GB12 GB
Kuutasu14,00 €19,48 €15,99 €
Paketivõrdlus 25.05.2016 seisuga

Hinnavõrdluse järgi on soodsaim operaator Elisa. Näidiskliendile sobiva paketi, mis sisaldab vajalikul määral andmemahtu (5GB) ja siseriiklike kõneminuteid, on kuutasu 14 eurot. Lisaks on paketis 30 roaming-kõneminutit kuutasu sees ehk Hispaanias tehtud kõnede eest klient juurde maksa ei pea. Telia samaväärse paketi puhul on kulu kliendile 20,68 eurot. Tele2 puhul on kuutasu 16 euro juures.

Elisas maksab 30 lisaminuti lõppedes iga järgmine väljahelistatud kõneminut 6 senti, mis on tänaseni kehtinud hindadest neli korda odavam. Sõnumi hind Euroopa Liidu liikmesriikides on 2,4 senti ning mobiilse interneti megabaidi hind 6 senti. Hindadele lisandub käibemaks.

Loe, kuidas ka sina saaksid Elisa kliendina Euroopas puhkusel olles pere ja sõpradega 30 minutit kodupaketis lisaks rääkida.

Jaga
Kommentaarid