Seriaali „Kaks ja pool meest” üks endisi peaosalisi oli enda sõnul oma uhke Beverly Hillsi häärberi eest 86 000 dollarit laenumakseid võlgu, vahendab portaal Celebrity Net Worth. Laenuandja oli valmis talt seitsme magamistoaga maja juba käest ära võtma, kui Sheen suutis jaanuaris kuskilt hankida tšeki, mis kattis tema senise võla.

Endine Hollywoodi staar on juba mõnda aega püüdnud oma 8,5 miljonit dollarit maksvat kodu maha müüa. Kuidas aga on üldse juhtunud, et näitleja, kelle vara väärtus oli kunagi 150 miljonit dollarit ja kes suutis seriaali „Kaks ja pool meest” ühe episoodi eest 1,8 miljonit sisse kasseerida, on nüüd nii suurtes rahalistes raskustes?

Mehe, kes on olnud üks kõige paremini tasustatud seriaalinäitjelaid, allakäigutee algas 2011. aastal, kui narkootikumid, alkohol, prostituudid ja sotsiaalmeedia viisid tulusast seriaalist lahkumiseni. Stuudio leidis mingi lepingulise ettekäände, mille alusel temaga leping lõpetati, kuigi see oli lihtne, arvestades, kui halvasti rääkis ta sarjast avalikkuses ning kuidas ei olnud nõus ühegi muudatusega, mis seal teha taheti.

Sheen ise märkis pärast vallandamist, et see oli sisuliselt parim asi, mis temaga oli juhtunud, kuigi väljendas ta seda väga veidrat sõnavara kasutades. Pärast seda astus ta üles erinevates telesaadetes, küll Good Morning America, Today ja Piers Morgan Tonight, kus ta jätkas veel veidramate asjade välja ütlemist, märkides näiteks ühel korral, et viimane kord, kui ta narkootikume tarvitas, oleks see kogus pidanud ta tapma.

Ka olid tal eraeluliselt väga suured väljaminekud. Enne 2016. aasta septembrit maksis ta oma mõlemale endisele naisele kokku 110 000 dollarit kuus. Siis läks Sheen kohtusse, nõudes summade vähendamist oma nõrgenenud majandusliku olukorra tõttu. Seejärel pidi ta hakkama maksma kummalegi naisele 25 000 dollarit kuus. Lisaks maksab ta iga-aastaselt 500 000 dollarit oma laste ülalpidamiseks.

Ajavahemikus 2011 kuni 2015 maksis Sheen enda väitel 10 miljonit dollarit neile, kes ähvardasid, et avalikustavad selle, et mees põeb HIV-d. Väidetavalt ostis ta ka majad mitmele eks-tüdruksõbrale, kes teadsid, et ta põeb HIV-d. Sheeni tuludeklratsiooni kohaselt maksis siis Sheen iga-aastaselt 410 000 dollarit oma isiklikule kokale, kulutas 130 000 dollarit pidudele, 105 000 hotellidele ja 135 000 dollarit riietele.

Mullu augustis soovis Sheen vähendada laste ülalpidamiskulusid, mis ta maksab oma tütarde Sami ja Lola pealt oma endisele naisele Denise Richardsile. Kohtule tehtud avalduses märkis ta, et ta on Hollywoodis musta nimekirja pandud ja ei suuda enam tööd leida.

Selline on olnud siis Charlie Sheeni, kelle vara väärtus oli kunagi 150 miljonit dollarit, teekond olukorda, kus tal pole praktiliselt üldse raha, ta ei suuda oma kodulaenu makseid maksta ning tema vara väärtus on vähem kui 10 miljonit dollarit.