Sisustuskaubamaja Home Gallery avati Viljandis 2008 aasta märtsis ning on tänaseks väga edukalt toimiv, tugevate üürnikega ja Viljandi suurim ning ainuke sisustuskaubamaja, mille kogupind on ca 5800 m2. Home Gallery erineb omasuguste seas tänu väga huvitavale arhitektuurile ja kontseptsioonile. Suuremate üürnike hulka kuuluvad tuntud sisustusettevõtted nagu Decora, Euronics, Diivaniparadiis, Sunorek jne, mis näitab, et hoone on toimiv ja klientide hulgas populaarne.


„Home Gallery üheks tugevuseks on tema asukoht, Leole tänav, Tallinna maantee ääres Viljandisse sissesõidul, mis on väga atraktiivne ja perspektiivikas äripiirkond Viljandis ning arenemas üheks aktiivsemaks kauplemistsooniks. Samuti räägivad tugevuse kasuks kõrval asuvad äri – ja kaubandushooned, mis tekitavad positiivse sünergia nii kaupmeeste kui klientide seas”, lausus Tanel Olek, Uus Maa Kinnisvarakonsultantide äripindade osakonna juhataja.

Home Gallery kõrval asub Viljandi uus ja moodne kaubanduskeskus Day Off ning samasse piirkonda kerkib ka Eiffeli keskus. „Tegemist äärmiselt atraktiivse äripiirkonnaga,” lisas Olek.


Home Gallery ehitaja on Levi Ehitus ning äripindasid üürib Uus Maa Kinnisvarakonsultandid. Lähem info Tanel Olek, +372 503 78 48,  tanel.olek@uusmaa.ee