EHRL juhatuse esimehe Verni Loodmaa sõnul on Eesti rahvuslikes huvides kodumaise lennukompanii olemasolu.

"Majutusasutuste nimel kõneledes oleme olnud viimasel ajal kriitilised valitsuse otsuste suhtes, mis meie hinnangul on pigem halvendanud Eesti turismitööstuse konkurentsivõimet. Täna aga soovime valitsust kiita. Seniste piletiomanike huvid on praeguses väga keerulises olukorras meie hinnangul maksimaalselt kaitstud ning välja on pakutud mõistlikud lahendused,“ ütles Loodmaa.

Ta lisas, et see ei saaks toimuda ilma Eesti reisibüroodeta, kelle professionaalsed meeskonnad oma suure pühendumusega on kogu selle koostööahela ühed võtmetegijad.

„Väga lühikese aja jooksul on tehtud suur töö ühenduste säilitamise nimel. Kogu see sadade inimeste osalusel korraldatav päästeoperatsioon on hea näide, et üheskoos on kõik võimalik. Soovin uuele rahvuslikule lende korraldavale ettevõttele Nordic Aviation Groupile palju edu ja kindlameelsust oma plaanide elluviimisel,“ sõnas Loodmaa. "Järjest kasvava rahvusvahelise konverentsituru ootuses on otseühendused määrava tähtsusega. See on täiendav aspekt, mida peavad ühiselt silmas pidama Eesti turismisektori arenguplaane tehes nii valitsus kui erasektor.“

EHRL avaldab tunnustust ja tänab Estonian Airi personali. EHRL tegevjuht Maarika Liivamägi sõnul tänavad majutusasutused Estonian Airi töötajaid nende pühendumuse eest.

"See on tunnustus kolleegidelt kolleegidele. Teame hästi, millistes oludes ettevõtte töötajad on eeskätt viimastel aastatel pidanud toimetama. Loodame väga, et oma ala professionaalidena leiavad Estonian Airi endised töötajad juba lähitulevikus endale sobivad väljakutsed. Oleme Teile väga tänulikud,“ ütles Liivamägi.