Toetust küsiti nii püha missa korraldamise, Peeter-Pauli kiriku ja hoovi värskendamise ning remonditööde jaoks, raamatute ja uute trükiste väljaandmiseks kui ka hulga meedia ja kommunikatsiooniga seotud tegevusteks, selgub visiidi jaoks loodud veebilehelt Paavst Eestis.

Paavst Franciscuse Eesti külastuse korraldamisele aitasid kaasa hulk Eesti ettevõtjaid nii eraisikutena kui ka neile kuuluvate ettevõtete kaudu. Näiteks oli nende hulgas torusid maaletoov AS Uweko ja selle omanikud Eddy Lainurm, kes 2007. aastal jõudis Eesti Ekspressi koostatud noorimate Eesti miljonäride topis 5. kohale, ning Urmas Vompa, kes jõudis Äripäeva dividendide topis 2016. aastal 55. kohale.

Ka pani paavsti külaskäigule õla alla Läänemaalt pärit ettevõtja Toivo Ninnas, kellele kuulub Pärnus taasturavikeskus Viiking ning kes on tihedalt seotud ka Tallinkiga läbi Infortarile kuuluva Sunbeam OÜ. Visiiti toetasid ka ehitus- ja kinnisvaraettevõtja Jaanus Osa, Kairit Carol Voites, ettevõtjate paar Eve ja Jaan Toots, advokaadibüroo Sorainen asutaja Aku Sorainen ning Arco Vara juhatuse liige Tarmo Sild.

Õla panid veel alla Silberauto omanik ja Eesti Energia nõukogu liige Väino Kaldoja, kunstikaupmees Tiia Karelson koos abikaasa Matiga, Nordeconi üks põhiomanikke Toomas Luman ning alkoholi maaletooja Prike omanik Priit Kessa.

Ettevõtetest toetasid paavsti visiiti veel Andres Järvingule, Enn Kunilale, Jüri Käole ning veel reale ettevõtjatele kuuluv valdusfirma NG Investeeringud, Vello Kunmani ettevõte Silikaat Grupp, kinnisvaraarenduse ja pakkematerjalide tootmisega tegelev ning Neinar Selile kuuluv Estiko ning mööblitootja Mart Jõhvikas läbi talle kuuluva ettevõtte Borg.