Ajutine pankrotihaldur Indrek Lepsoo ütles kohtusaalis, et kohtus Kesneriga silmast silma 1. juunil ning neil oli pikk jutuajamine, vahendab Äripäev.

"Kesneri väitel elab ta firma MiniCredit makstavast miinimumpalgast. Kõik igapäevased kulutused teeb ta enda sõnul sõprade toel," ütles Lepsoo. "Tema pangakontod on tühjad juba pikka aega ja raha seal ei liigu," lisas ta.

Fotograafid tabasid Kesneri selle aasta aprillis Hummeri roolis, tema naine sõidab musta värvi Porschega.

Kesneri juhitav firma MiniCredit, mis küll ametlikult talle ei kuulu, asub Tallinna ühes kallimas büroomajas Metro Plazas. Lepsoo sõnul oli Kesneri nimel üheksa kinnistut, kuid need võõrandati 2008. aastal. Samuti oli Kesneril kuni 2008. aastani mootorratas, mille ta samuti maha müüs.

Lepsoo sõnul puudub Kesneril sissetulek ning kohustusi on tal 1,25 miljonit eurot, vahendas BNS.

Varade poolel on Kesneril osalused OÜ-s Fineks Grupp ja OÜ-s Avapoint, esimeses firmas on Kesner osanik 1,7 miljoni krooniga ja teises 40.000 krooniga. Kesneri enda hinnangul osalustel väärtust ei ole, märkis haldur. Mõlema ettevõtte kohta on väljastatud sundlõpetamisteade.

2006. ja 2007. aastal oli ta seotud Viimsi valda planeeritud niinimetatud antenniväljaku kinnisvaraarendusega.

Lisaks on Kesner seotud olnud veel mitmete kinnisvaraarendustega. 2009. aastal kuulutas kohus välja AS-i Parvati pankroti, mille omanik Kesner varasemalt oli. Parvati arendas Harjumaal Tiskres elamurajooni. Sama arendusega oli soetud ka OÜ Apametsa Kodu, mille omanik Kesner samuti varasemalt oli. Äripäev kirjutas 2008. aastal, et Apametsa Kodu kinnisvaraarendus Tiskres on suurtes raskustes – majad on poolikud, osa elamiskõlbmatud ning firma arved ja vara on arestitud.