Kalleimad korterid asuvad valmivas majas Kesk tänaval. Näiteks kuuetoaline, 168 ruutmeetrine korter, hinnaga 3,99 miljonit krooni asub hoone kolmandal korrusel. Müügikuulutuses on kirjas, et „uus ehitatav eliitelamu mugavate korteritega paikneb viie minuti tee kaugusel merest, Narva-Jõesuu südalinnas.” Maja on projekteeritud arhitektuuribüroo Eek & Mutso poolt.


Iga korteri jaoks on ette nähtud abiruum ja parkimiskoht. Õues on laste mänguväljak ja haljasala. Majja paigaldatakse valvesignalisatsioon, internet ja televisioon.




Sama maja figureerib Narva-Jõesuu korteriturul jõudsalt, korterite hinnad varieeruvad 695 000 kroonist, mille eest saab ühetoalise korteri, 3,49 miljoni kroonini, mille eest saab soetada viietoalise korteri.


1,68 miljonit krooni küsitakse aga kolmetoalise korteri eest Metsa tänaval. 60 ruutmeetrine ridaelamu tüüpi majas asuv korter vajaks veidi kõpitsemist. Hoovis on olemas saun ja müügikuulutuse kohaselt on meri üsna lähedal. Korterisse jääb mööbel ja kodutehnika.




Nõukogude ajal ehitati Narva-Jõesuusse ka mõned 9-korruselised punased tornmajad. 1,49 miljonit krooni küsitakse kolmetoalise korteri eest Poska tänaval. Hinna sisse kuulub nii pakutav 58,2 ruutmeetrine korter kui ka garaažiboks.


Müügipakkumise kohaselt on korter renoveeritud, kuue ruutmeetrine lodža on klaasitud ja rand jääb viieminutilise jalutuskäigu kaugusele.




Vabaduse tänaval pakutakse 1,2 miljoni krooniga kolmetoalist 57,1 ruutmeetri suurust korterit kolmekorruselises tüüpmajas. Korter vajab sanitaarremonti.