See tähendab, et aprillis maksis If oma klientidele igal tööpäeval välja keskmiselt 2,5 miljonit krooni hüvitisi, teatas ettevõte.

80% kõikidest kahjudest moodustasid kasko- ja liikluskindlustusjuhtumid. Kaskokindlustuse kahjude väljamakstud hüvitised kasvasid eelmise aasta aprilliga võrreldes 20%. If hüvitas aprillis kaskokahjusid 23 miljoni krooni ulatuses, kokku 1256 kahjujuhtumi eest.

2008. aasta esimese nelja kuuga teatas 52% kaskokahjude kannatanutest oma kahjudest läbi Ifi koostööpartnerite, mida on 15% rohkem võrreldes eelmise aastaga. Kahju korral võib Ifi klient suunduda otse autoteenindusse, kus tehakse kõik vajalikud toimingud, mis puudutavad ka asjaajamist kindlustusega. Kahjukäsitlusprotsessi kiirendamiseks ja lihtsamaks muutmise eesmärgil on If sõlminud lepingud üle 70 koostööpartneriga üle Eesti.

Ka kohustusliku liikluskindlustuse kahjude eest makstud hüvitised tõusid 2008. aasta aprillis eelneva aasta sama perioodiga võrreldes 23%. If hüvitas 803 liikluskindlustuse kahjujuhtumi eest 21 miljonit krooni.

Aprillis kogus If Eesti Kindlustus 106 miljonit krooni kindlustusmakseid, mida on 2% enam kui 2007. aasta samal ajal. Kõige rohkem kindlustati aprillis sõidukeid ning tähtsuselt järgnevad eraisikute varakindlustus ning ettevõtete varakindlustus.

If Eesti Kindlustus on Eesti juhtiv varakindlustusselts, turuosaga 33 protsenti. Seltsil on üle 210 000 era- ja ärikliendi ning on esindatud kõikides Eesti maakondades, kokku 48 bürooga. If Eesti Kindlustus on If P&C Insurance Holding Ltd tütarettevõte.