If maksis juulis oma klientidele igal tööpäeval välja keskmiselt 2,3 miljonit krooni hüvitisi.
Käesoleva aasta esimese seitsme kuuga on If hüvitanud kokku 375 miljoni krooni eest kahjusid, mis on võrreldes eelmise aasta seitsme kuuga samal tasemel.
Enim on If Eesti Kindlustus seitsme kuu jooksul hüvitanud kaskokindlustuse kahjusid, kokku 175 miljoni krooni eest.
Seda on 17 protsenti enam kui 2007. aasta esimese seitsme kuuga.
Kohustusliku liikluskindlustuse kahjuhüvitised vähenesid samal ajal 10 protsenti, ulatudes 120 miljoni kroonini.
2008. aasta juulis hüvitas If kokku 2472 kahjujuhtumit, millest ligi 80 protsenti moodustasid jätkuvalt kasko- ja liikluskindlustusjuhtumid.
Võrreldes 2007. aasta juuliga on selle aasta juulis vähenenud hüvitatud liikluskahjude arv kolm protsenti, kuid hüvitatud kaskokahjude arv suurenenud seitse protsenti. Juulis laekus If Eesti Kindlustusele 230 varakahjuteadet, millest üle 60 protsendi olid seotud veeavariiga ning ülejäänud peaaegu võrdselt vandalismi ja tulekahjudega.

„Kuna suurim osa õnnetusi toimub just liikluses, siis võib Ifi klient ise aidata kaasa kahjukäsitlusprotsessi kiirendamisele ja operatiivselt nõu küsida kindlustuseksperdilt,” lisas Andres Sooniste.
Esimesena Eesti kindlustusturul pakub If oma klientidele sellist teenust ehk 24/7 avatud kindlustustelefoni numbril 1211.
„On hea teada, et õnnetuse korral saab pöörduda spetsialistide poole ja stressirohkes olukorras küsida kiiresti vajalikku abi,“ ütles Sooniste.

Kõige rohkem on seitsme kuuga kindlustud sõidukeid ning sellele järgnevad eraisikute varakindlustus ning ettevõtete varakindlustus.
Juulis kogus If Eesti Kindlustus 110 miljonit krooni kindlustusmakseid, mida on kaks protsenti vähem kui 2007. aasta samal ajal.
Aasta algusest on If kogunud 746 miljonit krooni kindlustusmakseid ning see on samal tasemel 2007. aasta sama perioodiga võrreldes.

If Eesti Kindlustus on Eesti kahjukindlustusturu liider alates 2000. aastast.
Ifil on ainukese kindlustusseltsina Eestis üle 210 000 era- ja ärikliendi ning If on esindatud kõikides Eesti maakondades kokku 49 bürooga.
If Eesti Kindlustus kuulub Põhjamaade juhtivasse kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, mille omanik on Sampo Plc.