IFS Applications on suur- ja keskmistele firmadele mõeldud äritarkvara, mis on alternatiiviks Microsoft Axaptale, SAP'le ja Oracle E-Business Suite?le.

?Tegime strateegilise otsuse hakata oma toodete ja teenuste pakkumisel kasutama kohalikku partnerit. Oleme ka varem Usesoftiga koostööd teinud. Muuhulgas on nad kohandanud meie ettevõtte äritarkvara osi eesti keelde, mis tähendab, et me suudame pakkuda osa tarkvarast juba kohalikus keeles,? kommenteeris Soome ja Eesti regionaaljuht, IFS Finlandi tegevdirektor Tapani Pohjonen.

?IFS-i esindamine Eestis saab oluliseks täienduseks meie tootevalikus, tõstes ettevõtte äritarkvara projektide osakaalu märkimisväärselt. Samuti on oluline, et IFS-i Eestis tegutsevate rahvusvaheliste klientide kõrval saame hakata oma teenuseid pakkuma eesti klientidele vastavalt nende vajadustele,? kommenteeris AS Usesoft tehnikajuht Urmas Siitan.

Usesoft on Eesti IT-firma, mis keskendub äritarkvaralahendustele tööstusturu jaoks. Ettevõte asutati 1991. aastal ja pakub hetkel tööd 20 inimesele. Usesoft omab ISO 9001:2000 informatsioonisüsteemide loomise, arendamise ja toetamise kvaliteedisertifikaat.