Tegevjuht Jorgen Vig Knudstorpi asendab peagi Bali Padda, kes on Legos töötanud juba pikki aastaid. Knudstorpist saab firma juhatuse esimees.

Lego seisab uute väljakutsete ees, et jätkata meeletut kasvu, mida nad on USAs ja Euroopas näidatud. Nad soovivad siseneda Hiina ja India turule. Lego, millel on kokku 18 500 töötajat, võistleb Matteliga selle nimel, kumb ettevõte on maailma suurim mänguasjatootja.

Lego suuromanikuks on miljardär ja Taani rikkaim inimene Kirk Kristiansen ning tema pere. Ettevõte tõi täna 48-aastase Knudstorpi Legosse 2001. aastal. Varem oli ta töötanud nende heaks konsultandina. 2004. aastast sai temast tegevjuht. Toona kaotas mänguasjatootja iga päev miljon dollarit. Ikooniline plastikust mänguklotside äri ei suutnud lihtsalt võidelda uue põlvkonna interaktiivsete elektrooniliste mänguasjadega.

Knudstorp puhus Legole uue elu sisse ning täna on nende käive 5,2 miljardit dollarit aastas. Ta uuris väga põhjalikult seda, kuidas lapsed legodega mängivad ning struktureeris ümber ettevõtte finantsosakonna.

Knudstorp laiendas Lego frantsiisilepingute mahtu ning tõi sisse seeriad, mis olid seotud Hollywoodi filmidega nagu Star Wars või Indiana Jones. Ta tõi turule ka Lego Friends seeria, mis on suunatud tüdrukutele. 2015. aastal kasvas Lego müügmaht Matteli ja Hasbroga võrreldes tunduvalt enam.

Thomas Kirk Kristiansen on neljanda põlvkonna Lego-omanik. Tema vanavanaisa Ole Kirk Kristiansen lõi Lego Groupi 1932. aastal. Puusepaks õppinud mees hakkas puust mänguasju tegema. 1947. aastal hakkas ta kasutama plastikut. 1957. aastal andis Ole Kristiansen ettevõtte oma nelja poja kätte ja aasta hiljem hakati müüma nende ikoonilisi plastikust ehitusklotse.

Sõna „lego" tuleb muide Taani väljendist „leg godt" ehk „mängi hästi". Samas ladina keeles saab sellest välja lugeda „ma korjan kokku" ja itaalia keeles „ma ühendan".

Bali Padda on sündinud Indias ja töötanud Legos 2002. aastast. 60-aastane mees on esimene mitte-taanlane, kes firmat juhib.

Knudstorp saab Lego juhatuse esimeheks maikuus. Ta hakkab vedama firma uut algatust, mil nimeks Lego Brand Group. Esiteks hoolitseb ta Kristianseni perekonnale kuuluva 75-protsendise osaluse eest. Ta on vastutav ka Legolandi teemaparkide eest ning tema hallata on ka kooliprogramm, mis suunab lapsi legodest ehitama.