"Püüame jõuda uue ajakirjaga selle publikuni, kes otsib uudseid ja värskeid käsitlusi-ideid nii Eesti kui maailma liidritelt. Tahame anda siinsetele liidritele ühe uue kanali, kust leiab mõtteainet, mis erinevate strateegiliste otsuste kaalumisel abiks võiks olla," ütles Pärnu Konverentside üks eestvedajaid Hanno Lindpere.

"Sellist väljaannet täna Eesti turul pole, mis seda vajadust kõnetaks. Meie ajakirja eesmärk pole mitte praktilised nipid, kuidas midagi teha, vaid mõtlemapanevad ja põnevad teemaarendused, mis meie lugejatel igapäevastest mõttemustritest kaugemale jõuda aitaksid."

Ajakirja üks peafookusi on tulevik. Mõte ajakirja loomiseks tekkis, kirjutades iganädalasi ülevaateid olulistest maailma juhtimismõtetest ja tulevikuprognoosidest.

"Mitmetes edetabelites on Eesti viimastel aastatel kukkunud ning tulevikuperspektiive varjutavad äikesepilved. Loodame, et ajakiri aitab stimuleerida ka ühiskondlikku mõtlemist Eesti tuleviku, majanduse konkurentsivõime ja elatustaseme teemadel," sõnas Lindpere. "Täna meil selline diskussioon sisuliselt puudub."

Esimese numbri fookuses on juhtimise tulevikuteemana inimeste mõtlemise irratsionaalsus ja sellega seotud juhtimisdilemmad. Samuti on juttu võimugeograafia muutustest ja Angry Birdsi fenomenist. Muu hulgas leiab ajakirjast leiab arutelud sellest, mil moel muudab maailma ülikiiresti kasvav Hiina, kuidas Eestit teenusemajanduse arendamise toel välismaailma silmis atraktiivseks muuta ja miks eelistavad skandinaavlased sotsialistlikku ühiskonnamudelit.

Ajakiri "Liidrite Lood" ilmub edaspidi neli korda aastas. Väljaannet on võimalik nii tellida kui vabamüügist osta.