46 aastat hiljem leidis tolliameti analüütik rutiinse ekspordikontrolli käigus, mil ta võrdles andmebaase varastatud autode omaga, kadunud 1967. aasta Jaguari.

Oli ainult üks probleem, see sõiduk oli juba Euroopasse suunduval kaubalaeval konteineris. Ametnikud asusid kiiresti tööle.
Kui politsei ning kindlustuspettuste büroo auto omanikuga ühendust võtsid, arvas mees esialgu, et temaga tehakse nalja. Mõistes, et tema auto on tõesti leitud, oli ta aga väga elevil.

Schneider tunnistas The Associated Pressile, et mõtles kadunud iludusest iga kord, kui ostis uue auto, lisades, et tal on olnud mitmeid eksootilisi sõidukeid. „Ütlesin alati, et see Jaguar oli kõige ilusam,“ tõdes 82-aastane mees.
Varastatud Jaguar

Auto ajalugu uurides selgus, et autot eksportida soovinud isik soetas selle mõned kuud tagasi. Varasema omaniku käes oli auto 40 aastat. Mis juhtus auto varguse ning pikaaegse omaniku valdusesse jõudmise vahepeal, peab selgitama juurdlus.

Tänaseks tagasi Lõuna-Californiasse jõudnud auto on roostes ja kriibitud, kuid veel praegugi väärt umbes 24 000 dollarit. Kui auto taastada, mida Schneider plaanib ka teha, tõuseb auto hind märgatavalt. Pärast kordategemist plaanib mees kasutada seda pühapäevasõitudeks.