Kuna fikseeritud hinnaga elektripakettide seadusandlik taust on käesoleval ajal ebaselge, siis fikseeritud hinnaga paketti Imatra Elekter kodutarbijatele hetkel ei paku. Kodutarbijatel on võimalik valida ainult elektripaketti TÄPNE . Äritarbijatel on võimalik valida elektripakettide TÄPNE ja PÜSIV vahel.

Elektripakett TÄPNE – Elektrienergia hind sõltub Nord Pool Spot elektribörsi Eesti hinnapiirkonna hinnast. Väiketarbijatel (<63A) moodustub hind kuu kaalutud keskmise hinna alusel ning suurtarbijatel (>63A) on võimalik osta elektrienergiat börsi tunnipõhiste hindade alusel. Väiketarbijatel on võimalik valida nii ühe- kui ka kahetariifset arvestust. Sõlmitav leping on tähtajatu ning selle lõpetamisega ei kaasne mingeid lepingu lõpetamise tasusid.

Elektripakett PÜSIV – Elektripaketti saavad hetkel valida ainult juriidilisest isikust tarbijad (ka korteriühistud). Antud elektripaketi puhul on tarbijal lepingu perioodi jooksul elektrienergia hind fikseeritud. Imatra Elekter AS pakub oma tarbijatele 6 ja 12 kuulisi lepinguid.
Samuti pakub Imatra Elekter AS oma võrgupiirkonna tarbijatele riiklikult reguleeritud üldteenust.
Rohkem infot elektripakettide kohta leiab siit.
Lisavõimalus klientidele – roheline valik

Avatud turu elektripakettidest on tarbijatel võimalik valida ka roheline energia, mille puhul Imatra Elekter garanteerib, et ostab kliendi tarbitud elektrienergia koguse ulatuses taastuvatest energiaallikatest pärinevat elektrienergiat. Kõik kliendid, kes soovivad rohelist valikut, saavad selle kohta ka vastava sertifikaadi. Rohelise valiku sertifikaati on tarbijal õigus kasutada oma kodus, büroos ja toodetel, rohelise energia tarbimise tõestusena. Töötleva tööstuse ettevõtetel on see hea võimalus anda oma toodangule lisandväärtust.

Imatra Elektri avatud turu elektripakettidele ei lisandu mingeid püsitasusid.

Tutvu hinnakirjaga SIIN.