„Plaanisime kaasata investori selleks, et tagada BNS Grupi pikaajaline ja stabiilne areng," ütles Uudisvoog OÜ juhatuse liige Ilmar Kompus.

MM Grupi juhatuse liige Margus Linnamäe kommenteeris tehingut: „Kuna olin juba varasemalt investorina meediaärisse sisenenud, siis tundus ettepanek liituda BNS-i omanikeringiga igati loogiline."

Koos enamusosaluse omandamisega toob Margus Linnamäe BNS-i juhtima pikaajalise meediajuhi töökogemusega Sven Nuutmanni. Lisaks BNS-i juhtimisele saab Sven Nuutmannist ka UP Investi juhatuse liige, kus tema vastutusalaks saavad olema eelkõige UP Investi investeeringud meedivaldkonda. Seega ka Postimehe käekäigu eest vastutamine.

Sven Nuutmann on töötanud Ekspress Gruppi kuuluva AS-i Delfi juhatuse esimehena aastail 2009-2011. Mai alguses turvaettevõtte USS tegevjuhi ametikohalt lahkunud Sven Nuutmann on varem töötanud Sportland Eesti tegevjuhina, asepresidendina Rambler Media Ltd-s, tegevjuhina Rambler TV-s ja Tele2-s Venemaal ning juhtinud rahvusvahelisele meediakontsernile Modern Times Group MTG AB kuuluvat ettevõtet MTG Radio Ida-Euroopas.

Sven Nuutmanni sõnul on tema ülesandeks arendada BNS-is välja senisest laiapõhjalisemad klienditooted. „BNS on väga tugeva ajaloo ja meeskonnaga meediaettevõte. Minu peamiseks eesmärgiks on laiendada pakutavate toodete valikut muutunud meediamaastikul. Samuti on oluline juba olemasolevate toodete parem ja jõulisem positsioneering turul. Peame säilitama liidripositsiooni Eestis ja Leedus ning tugevdama ettevõtte positsiooni Lätis," lausus Sven Nuutmann.

Seoses tehinguga muutub ka BNS-i nõukogu. UP Investi esindajatena lähevad ettevõtte nõukogusse Kristjan Vilosius ja Paavo Truu.