„Praegu me kindlat mahtu pole defineerinud, juhime pakkumist vastavalt meie sisemisele vajadusele,“ kommenteeris Inbanki juhatuse esimees Jan Andresoo. „Viimased kuud on järelmaksu müük nii Eestis kui Lätis väga hea ja see ka põhjus, miks hoiust jälle saame hea intressiga kaasata. Lisaks ostsime ka võlakirju tagasi.“

Inbank tõstis täna kahe aastase hoiuse intressi kahele protsendile.

Esimese kahe tegevuskuu järel on Inbanki hoiusteportfell kasvanud 12 miljoni euroni. Seoses klientide suure huviga hoiuste vastu ostis Inbank ennetähtaegselt tagasi ligi 2 miljoni euro eest mullu sügisel väljastatud võlakirju.

Inbanki eelkäija, finantstehnoloogiaettevõte Cofi emiteeris mullu sügisel nelja-aastaseid võlakirju kogumahus 5 mln eurot lunastamistähtajaga sügis 2018. Emissiooni eesmärk oli suurendada ettevõtte ärimahtusid. Suunatud emissiooni käigus märkisid võlakirju erinevad Euroopa, sh Eesti investorid.

Inbank pakub teenuseid oma internetipanga www.inbank.ee kaudu. Inbank on välja kasvanud 2011. aastal loodud uudsest finantstehnoloogia startup-ettevõttest Cofi, mis tõi turule innovaatilise järelmaksu lahenduse.

Aastatel 2011-2015 tõusis Cofi järelmaks turuliidriks. Tänaseks on Inbankil üle 250 partnerkaupmehe. Inbanki ja tema sidusettevõtete teenuseid kasutab Eestis üle 100 000 kliendi.