Seitsme kuu ettevalmistustööde ja paaril esimese avatud oleku nädala käigus juhtus mõndagi naljakat. Kui Poolas pangad pigem liituvad ja lahkuvad, siis meedias lõi nende tegevuse algus omamoodi tormi, et Eesti pank tuleb Poola ehk et üldse keegi tuleb Poola pangandusturule.

Ajakirjanikud olid skeptilised, et kas poolakad oma tuntud konservatiivsuses hakkavad üldse Eesti pangas raha hoidma ja internetipangandust kasutama.

Ka erinevate ametite ja äriorganisatsioonide uksi kulutades saadi üllatuse osaliseks, kuna seal näiteks ei mäletatud enam, kuidas käib pangale konto avamine. „Seda ei ole lihtsalt neli aastat olnud vaja teha,” ütles Rzeski.

Inbanki Poola Varssavis asuv pangafiliaal võtab vastu hoiuseid ja annab välja väikelaene. Kuigi kontoris töötab 12 töötajat, toimub kogu kliendisuhtlus veebipõhiselt.

Praegu on pangal alla 500 kliendi. Mahud on vaid mõnedsajad tuhanded eurod, kuid aastaga peab hoiuse- ja laenuportfelli maht ulatuma 23 miljoni euroni. Hoiused ja laenud peaksid olema tasakaalus.