AS Ingman Jäätised juhatuse esimehe Margus Kasteini sõnul oldi möödunud aastal taas kõige kiiremini kasvav jäätisetootja.

“Kui eelmisel aastal kasvas kogu jäätiseturg 7 protsenti, siis Ingmani 18-protsendiline kasv oli sellest 2,5 korda suurem. Uusi tarbijad aitas võita Ingmani kui kvaliteetjäätiste tootja teadvustamine. Tarbijad on hakanud vahet tegema koorest ning vähemkvaliteetsetest ehk taimsetest rasvadest valmistatud jäätistel,” ütles Kastein.

Ka tänavuse aasta algus on olnud Ingmanile edukas. I kvartali käive oli 10,8 miljonit  krooni, mis on 26 protsenti rohkem kui 2007. aasta I kvartalis. Ingmani sihiks on saavutada 2008. aasta lõpuks vähemalt 20-protsendiline turuosa. Esimese kvartali müügikasvu aluseks on olnud väga hea uudistoodete müük, eriti hästi on tarbijad vastu võtnud uue Totally jäätisesarja.

Eesti jäätiseturg jagunes ettevõtte andmetel 2007. aastal järgmiselt: Ingman 18%, Premia 38%, Balbiino 34%, private label tooted 5% ja ülejäänud tootjad kokku 5%.

Ingmani tuntumad kaubamärgid on Totally, Jättis, Kingis ja Super Viva. Eeloleval hooajal toob Ingman Jäätised lisaks Totally sarjale turule mitmeid uudistooteid. Ingman Jäätised müüb ka külmutatud köögivilju, pelmeene, pitsasid, friikartuleid jt külmutatud toidukaupu.

Ingman Jäätised AS kuulub Ingman Ice Cream Oy-le.