Marie Holmes sai elumuutva lotovõidu veebruarikuus. Sellelt lõikab aga suurt kasu ka tema poiss-sõber Lamarr McDow.

Kõik algas kenasti. Holmes annetas osa rahast kirikule, täpsemalt 700 000 dollarit. Sellest 150 000 pidi minema aitamaks hädas olevaid üksikemasid, vanu inimesi ning teisi, kes on rahahädas. Ta soovis anda tagasi kirikule, mis oli teda aidanud, kui tal endal seis väga nutune oli. Powerballi võidu ajal töötas naine Wal-Martis ja McDonaldsis. Tema neli last on kõik alla 10 aastased ja ühel on ajuhalvatus. Niisiis oli tegemist igas mõttes väga südamliku looga. Võit oli läinud õigesse kohta ja täie mõistusega inimesele. Kuid siis muutus palju.

Holmesi poisssõber Lamarr McDow on nimelt paadunud kriminaal. Lotovõidu saamise ajal oli mees vanglas heroiini vahendamise süüdistusega. Ta oli kinni võetud aastal 2014. Ta mõisteti pikaks ajaks vangi. Varsti pärast lotovõitu maksis Holmes 3 miljonit dollarit kautsjoniks, et mees välja saaks. Ta kolis kohe Holmesi uhiuude 350 000 dollarit maksnud häärberisse.

Mõned kuud hiljem, juulis, vahistati McDow uuesti. Seekord nende ühisest kodust. Naine maksis nüüd mehe kautsjoniks välja 6 miljonit dollarit. Enam ei tundugi Holmes nii targa majandajana?

Asi ei lõppenud aga ka sellega. 2016. aasta 1. jaanuaril maksis naine 12 miljoinit, et oma 31-aastane elukaaslane taas vanglatrellide tagant päästa. Seekord oli mees osalenud illegaalsel streetrace'il.

Kui McDow nüüd kohtukulli ette ei ilmu, siis jääb Holmes ilma 21 miljonist dollarist. See on peaaegu neljandik lotovõidust.

Mees väidab, et ta ei ole milleski süüdi olnud. Ta on rassismi ja kadeduse ohver. Kadedad ollakse tema tüdruksõbra varanduse peale. Tema sõnul on varandus naisele suureks koormaks osutunud. Naljakas, et seda väidab tüüp, kes on varast nii palju kasu lõiganud.

Holmes aitas tal üles ehitada autoremonditöökoja. Ta kinkis mehele uue pikapi ning 15 000 dollarilise teemantitega Rolexi käekella. Lisaks siis ka 21 miljoni eest kautsjonimakseid.

Pärast seda, kui naine uue aasta esimesel päeval taas rahakotirauad paotas ning 12 miljonit maksis on internetis tema pihta tulnud väga palju kriitikanooli. Paljud naised on talle öelnud, et ta mehe maha jätaks.

Holmes kirjutas oma hiljutises Facebooki postituses, et ei ole teiste asi, mida ta oma rahaga teeb.

Miks kautsjonimaksed pidevalt kahekordistusid? Põhja-Carolina seaduaste järgi kahekordistub kautsjonisumma iga kord, kui inimene enne kohtuotsust millegi ebaseduslikuga kinni kukub. McDow teadis seda väga hästi.

Holmes'i ei ole oma uues uhkes kodus pärast poiss-sõbra viimast vahistamist enam nähtud. On kaheldav, kas McDow kohtuistungile ilmub. See tähendaks aga, et naine peab 21 miljonit korstnasse kirjutama.