Maailma juhtiva ehitusvarustust müüva ja rentiva firma Altrad Groupi juhatuse esimees Mohed sündis Süüria kõrbes beduiinide hõimu. Tema ema suri koheselt pärast sündi ja Mohedi kasvatas üles vanaema, kelle veendumuste järgi oli kool vaid laiskadele inimestele. Seega ta keelas Mohedil koolis käimise, vahendab aasta ettevõtja auhinna väljaandja Ernst&Young enda pressiteates.

Mohed aga ei kuulanud vanaema. Ta luuras klassis toimuva järgi august läbi seina, kui ühel õhtul lapsed teda taga hakkasid ajama ja ta liiva sisse matsid. Mohed arvas, et ta sureb, aga ta suutis end välja kaevata. Tol päeval lubas ta endale, et temast saab "parim".

Õpetaja lubas Mohedil istuda ja õppetunde kuulata ning hiljem (kuna temast sai klassi parim) lubati ta Raqqasse õppima minna. Sealt teenis mees stipendiumi Prantsusmaale ning ta omandas lõpuks doktorikraadi arvutiteaduses ja töötas umbes 15 aastat erinevates suurfirmades.

Südames tundis ta aga alati, et on ettevõtja. Seega 1985. aastal ostis ta oma inglasest partneriga Altrad Groupi. Ta hakkas firmat arendama ning kõik see tipnes tänavu, kui ta ostis ära 100%-se osaluse firmast Dutch Hertel ning suurendas enda gruppi sisuliselt kaks korda. Nüüd on korporatsiooni käive hinnanguliselt aastas umbes 1,8 miljardit dollarit ja selles töötab 17 000 töötajat.

2014. aastal oli Altrad Groupi käive veel 959 miljonit dollarit ja seal töötas 7300 inimest. Firma on maailma juhtiv tsemendisegude, tellingute ja haagiste müüa ja rentija.

Mohed on alati rõhutanud ettevõttes multikulturalismi ja austanud mitmekesisust ning seadnud inimese keskseks. Ta magab muideks väga vähe öösiti, sest kirjutab tihti raamatuid. Tema autobiograafilist novelli Badawi õpetatakse muuhulgas Prantsusmaa mõnedes koolides kirjanduse tundides. 

2015. aasta märtsis kirjutas ajakiri Forbes mehest loo tervitades teda miljardäride klubisse tuleku puhul.

Sel nädalal toimus pisikeses, kuid glamuurses Monaco vürstiriigis Ernst&Youngi maailma aasta ettevõtja ehk World Entrepreneur of the Year 2015 finaalgala. 53 kandidaadi hulgas, kellest üks valiti laupäeva õhtuks võitjaks, oli ka Eesti aasta ettevõtja Jüri Raidla.