"Kütusemüüjad tõstavad praegu hindasid oma suva järgi. Teile ei meeldi see, aga ometigi tangite te silmagi pilgutamata kallihinnalist kütust edasi," kõlab üleskutse foorumis.

"Te ei võta mitte midagi ette, et kütusehindasid ise mõjutada. Kõik, mida te teete, on vaid internetis kütusehindade kirumine. Ometigi oleks võimalik midagi ette võtta. Inimesed saaksid osa tanklakette boikoteerida. Selleks on vaja ühtset tegutsemistahet ning kokkuleppeid."

Üleskutse tegija märgib, et alustada tuleks nendest kütusemüüjatest, kes Eesti turgu dikteerivad, ja tema hinnangul on nendeks Statoil ja Neste.

Foorumi kasutajad on boikotiga enamasti nõus.

"Mina näiteks ei saa teiega ühineda. Ma nimelt nagunii boikoteerin Nestet ja Statoili 100%. Ka kõigil muudel kuudel. On lihtsalt ka odavamaid tanklaid Tallinnas," kirjutab üks foorumis osaleja oma postituses.

"Olen nõus, et nad eesti turu liidrid on, kuid samamoodi nagu eelmine kodanik - boikoteerin neid nagunii juba 99% ulatuses. Aga plaan on muidugi hea, olekski aeg, kui need jaamad oma hindu langetaksid," jätkab järgmine.

Leidub ka neid, kes kahtlevad, kas aktsioonil on mõtet, kui keegi osa ei võta. Kahtlusi kummutab näiteks postitus: "Mina võtaks osa. Üldiselt ma üldse püüan Venemaa bensiiniga hakkama saada. Ei viitsi neid ahneid tonte toita siin."

Keegi lisab: "Pole siin kahelda midagi! Ise kahe käega poolt ja tutvusringkonnas vähemalt viis kodanikku, kes sama meelt. Ainult foorumis kirumisega ei tee midagi ära-tegusid on vaja! Kopp ees sellest "kullahinnaga solgist" ja hinnakõikumisest! Teeme siis ära!!!"