Aavo Koppel on töötanud Supremas aastast 1998. Enne liitumist Supremaga töötas Aavo Gemini Consultingis, teatas ettevõte.

“Me täname Henrikut, Steni, Priitu ja Ivarsit selle olulise panuse eest, mis nad on andnud Suprema kujunemisel Baltimaade juhtivaks investeerimispangaks,” ütles Suprema juhatuse esimees Peeter Saks.

“Meil on loomulikult kahju, et nad lahkuvad. Samas on mul väga hea meel, et me saame pakkuda Supremas end juba tõestanud professionaalidele väärilist positsiooni ning võimalust viia ettevõte uuele tasemele,” ütles Evli Corporate Finance´i juht Mikael Thunved.

“Meile jäävad Supremas töötatud aastatest väga meeldivad mälestused. Me hindame väga kõrgelt neid võimalusi, mis meile avanesid Baltimaade parima investeerimispanga kujundamisel. Me jätkame osa projektide elluviimist selle aasta jooksul,” ütles Henrik Igasta.

Baltimaade juhtivas investeerimispangas Suprema Securities töötab tänase seisuga 70 inimest, neist 43 Eestis, 12 Lätis, 12 Leedus ja 3 Poolas. Suprema juhatusse kuuluvad ning ettevõtte partnerid on Peeter Saks (juhatuse esimees), Veikko Maripuu (varahalduse üksuse juht) ja Aidas Galubickas (Suprema Leedu juht).