United Partners on endiste Hansa Capitali juhtkonna liikmete poolt aasta tagasi käivitatud konsultatsioonifirma, mis seab sihiks enamiku traditsioonilise investeerimispanganduse teenuste osutamise. ?Seni oleme peamiselt tegevad
Corporate Finance
(CF) vallas, kapitali kaasamise, rekonstrueerimise ning ettevõtete ostu-müügi (M&A) nõustamisel. Lisaks Eestile käivitasime kuu aega tagasi tegevuse Leedus ja oleme alustamas tegevust Lätis,? rääkis United Partnersi juhatuse esimees Tarmo Rooteman.

?Kui kunagised kolleegid mind United Partnersisse kutsusid, siis sümpatiseeris mulle, et ettevõte ei loodud mitte tühjale kohale, vaid käivitati klientide nõudlusel meie teenuste järele,? selgitas Ehandi. ?Kuna teised partnerid on ametis tegevuse laiendamisega ja uute suundade arendamisega, siis jääb minu ülesandeks Eesti Corporate Finance projektide ning tegevuse koordineerimine.?

Rootemani sõnul keskendub United Partners eelkõige Venemaalt Balti riikidesse suunduvate investeeringute nõustamisele, aga ka Balti riikidest Venemaale ja Balti majandusruumis tehtavate investeeringute nõustamisele: ?Enamik Eesti investeerimispankadest tegeleb eelkõige Lääne ja seejärel kohaliku kliendiga, kuid Venemaalt tulevad ja Venemaa suunalised investeeringud on jäetud põhjendamatult tagaplaanile. Alari liitumisega suureneb meie kompetents ka e-teenuste ja infotehnoloogiaprojektide osas?

Aar Ehandi jääb osalise tööajaga ka Vaata Maailma SA juhatajaks.

United Partnersi senised suuremad projektid on seotud transpordi- ja logistikavaldkonnaga.