Roosaare ütles Delfi Ärilehele, et publik paistis üritusega üsnagi rahul olevat. Tema hinnangul iseloomustas Saku suurhalli kogunenud rahvast kas nende suhteliselt noor iga või seotus erinevate võrkturunduse liikumistega.

Peaesineja Kiyosaki etteaste jäi Roosaare hinnangul siiski nõrgaks. Rahalise eneseabi suurnimi astus lavale kella 18 paiku ja Roosaarele tundus, et selleks hetkeks hakkas rahvas juba vaikselt väsima.

„Midagi uut teada ei saanud ja ootasin veidi enamat. Käisime läbi nende erinevad raamatud ja miks kooliharidus on kehva,“ kirjeldas ta. Esinemise lõpus mainiti Roosaare sõnul mokaotsast ära, et tasub tegeleda võrkturustusega.

Ürituse „Wealth Forum“ korraldaja Roland Tokko ütles, et kõik läks üle ootuste hästi. „Kiyosaki ise oli rahul ja on hea meelega valmis Eestisse tagasi tulema. Eriti läks talle korda kohtumine ettevõtlustudengitega, kes avadasid talle igati muljet,“ lisas ta.

Tokko sõnul on nad saanud ürituse kohta väga palju ülimalt positiivset tagasisidet. Ürituse piletitele kehtis ka „raha tagasi garantii“, kuid see sai Tokko hinnangul tugevate esinejate poolt õigustatud ning rahulolematutest osalejatest pole seni midagi kuulda olnud.

Kriitika poolelt on Tokko kuulnud seni vaid seda, et pika ürituse jaoks oleks toolid võinud olla veel mugavamad ning seda olukorda püütakse tulevikus parandada.