Invicta AS avab büroopinnal koos tütarettevõttega Audentes Ariko seitsme kaasaegse koolitusruumiga koolituskeskuse, teatas Kaamos Kinnisvara ja Invicta.

Invicta saab käesoleva aasta detsembrist oma käsutusse ligi 900 m² büroopinda Tammsaare Ärikeskuse Andrese nimelises tornis.

„Eesti ühe tuntuma koolitusfirma kolimine Tammsaare Ärikeskusesse toetab meie ideed koondada professionaalsed tugiteenuste pakkujad ühte ärikeskusesse,” märkis Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd.

„Otsustasime Tammsaare Ärikeskuse kasuks, kuna uus atraktiivne bürookompleks pakub lisaks kaasaegsele ärikeskkonnale mugavat ligipääsu ja parkimisvõimalusi nii klientidele kui töötajatele ," põhjendas Invicta tegevjuht Peeter Puskai otsust Tammsaare Ärikeskuse kasuks. "Meie jaoks on oluline, et saame ühendada kontoriruumid oma tütarettevõttega ning avada ühise koolituskeskuse, kaasates lisaks veel Tallinna Arvutikooli," lisas Puskai.

Invicta AS kolib esimesse Tammsaare Ärikeskuse tornhoonesse, mis valmib käesoleva aasta detsembriks. Uusehitis asub aadressil Tammsaare tee 49. Koolituskeskuses on seitse erineva suuruse, tehnilise varustuse ja eri funktsioonidega koolitusruumi.

Tammsaare Ärikeskus on Eesti suurim büroohoone, mis koosneb kolmest klaasfassaadiga kaarjast hoonest, millele on antud nimed vastavalt A. H. Tammsaare tegelaste järgi Andres, Krõõt ja Pearu. Samasse ehitatav parkimismaja mahutab 584 autot, sisehoovi parkla 83 ning maja ees asuv kliendiparkla 110 autot.

Ehitise valmimise lõpptähtajaks on 2009. aasta I kvartal. Ärikeskuse kogumaksumuseks on 400 miljonit krooni.

Tammsaare Ärikeskusega on üürilepingud sõlminud veel Pegasuse toitlustuskompleks, Päikesepai lasteaed-päevakeskus, uuringufirma Emor, ID Süsteemide AS ja paljud teised.

Projekti arendab Kaamos Group AS, mis on üks Eesti juhtivamaid kinnisvaraettevõtteid. Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Jalaka korterelamu Pärnus, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon. Kaamos Group koosneb kolmest erinevast tegevusvaldkonnast: ehitus, kinnisvaraarendus ning puidutööstus ning on tööandjaks 400 inimesele.

As Invicta on rahvusvaheline koolitusfirma, mis pakub koolitusi ja konsultatsioone organisatsioonidele ja inimestele, kes soovivad saada igapäevatöös koheselt rakendatavaid teadmisi. Invicta AS loodi 1991.aastal, tänaseks töötab ettevõttes 10 põhikohaga töötajat ja 35 treenerit.

Invicta AS kuulub rahvusvahelisse kontserni Finnish Consulting Group (FCG) ning tegutseb peamiselt Balti riikides.