iPhone kaht erinevat versiooni müüdi kokku rohkem kui ühtegi teist nutitelefoni. Parimat tulemust kõigi mobiiltelefonide seas segas vaid LG Chocolate, mis saavutas Apple telefoniga võrdse müügitulemuse.

"See on silmapaistev tulemus, arvestades, et juuli oli esimene täiskuu, kui iPhone müügis oli," kirjutas iSuppli oma teisipäeval avaldatud raportis. "Me ei ole teinud vastavat statistikat, aga väga tõenäoliselt on tegu kiireima tõusuga oma turusegmendi tippu mobiiltelefonituru ajaloos."

Täiendav statistika annab teada, et 57% iPhone ostjatest juulis olid vanuses 35 aastat või nooremad, 62% kõrgharidusega ning tervelt veerand langetas otsuse telefoni kasuks hoolimata sellest, et see nad oma senikasutatud telefonifirmat vahetama sundis - teatavasti on iPhone vastavalt Apple sõlmitud kokkuleppele kasutatav vaid AT&T võrgus.

Millal iPhone Euroopa turule jõuab, ei ole hetkel veel paraku endiselt selge - räägitud on selle aasta lõpust, ent seni on kuluaaridest välja lekkinud vaid üksikuid üksteisele osalt vasturääkivaid jutte.