Eesti vanima IT-firma ning turvatooteid ja täishooldusteenust pakkuva IT Grupi esimese poolaasta käive moodustas ligi 70 miljonit krooni.
2007. aasta kuue kuuga võrreldes kasvas müük 40 protsenti.

IT Grupi juhatuse esimees Esti Ehatamm-Koppel ütles, et kasvu vedasid eelkõige Delli tooted, mida IT Grupp müüs aastataguse ajaga võrreldes üle 70 protsendi enam.
"Selle aasta esimese ja teise kvartali tulemuste põhjal on Eestis müüdud kõige rohkem just Delli sülearvuteid, mis edestavad nii kohalikke tootjaid kui ka senist turuliidrit HP-d," sõnas Ehatamm-Koppel IDC raportite tulemustele toetudes.
Lisaks riistvara müügile kasvasid aastataguse ajaga võrreldes üle kahe korra ka IT täishooldusteenuse ning Microsofti platvormil baseeruvate projektide käibed, teatas IT Grupp.
Aasta teiseks pooleks ennustab Ehatamm-Koppel Delli müügikasvu jätkumist, kuna äriklientideni jõuavad uued Dell E-seeria sülearvutid ja kodukasutajate jaoks tuleb juba augustis müügile uus Studio-seeria.
IT Grupp on Delli toodete ametlik esindaja ja maaletooja Eestis.
Ettevõte müüb ja teeb garantiiremonti lisaks Delli toodetele ka HP masinatele.
Täielikult Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogiafirma pakub täislahendusi suurtele ja keskmistele firmadele, samuti avalikule sektorile.
Ettevõtte klientide hulka lisandusid 2006. aastal väikefirmad ning kodukontorid ning 2007. aastal siseneti jaeturule.
IT Grupp asutati 1991. aastal, firma 2007. aasta käive oli 109 miljonit krooni.
IT Grupp on Microsofti kuldpartner, ettevõtte koostööpartnerite hulka kuuluvad lisaks Dellile ja Microsoftile teiste hulgas Symantec (IT Grupp Symanteci Silver Corporate partner), Cisco, Juniper, VMware, HP.