IT Grupi juhatuse esimehe Esti Ehatamm-Koppeli sõnul kasvas aastases võrdluses kõige enam IT-hoolduse ja IT infrastruktuuriprojektide käive.
„Kasv eelmise aasta üheksa kuuga võrreldes oli ligi kaks korda,“ ütles Ehatamm-Koppel.

Ta lisas, et IT-hoolduse ja erinevate infrastruktuurilahenduste osatähtsus on kasvanud kiiresti eeskätt seetõttu, et seda on odavam väljast sisse osta.
„Ettevõtted vaatavad senisest kriitilisema pilguga üle oma IT-personali kulusid ja kuna teenust on kohati ligi 50 protsenti odavam väljast sisse osta, loobutakse oma kulukatest IT-üksustest,“ põhjendas Ehatamm-Koppel.

Aastases võrdluses kasvas märkimisväärselt ka Delli toodete müügikäive.
„Eelmise aasta üheksa kuuga võrreldes müüsime Delli üle 54 protsendi enam,“ ütles Ehatamm-Koppel.
Käibe kasv tuli IT Grupi teatel eelkõige kodukasutajatele ja väikefirmadele suunatud Inspironi, Studio, XPS ja Vostro sarja toodete müügist.

IT Grupi müügile mõjus positiivselt ka augustis avatud ning Delli jaepoodide ketti kuuluvate esinduskaupluste avamine Tallinna, Narva ja Tartu suuremates kaubanduskeskustes.

Ehatamm-Koppeli sõnul jätkub IT Grupi käibekasv ka neljandas kvartalis, seda vaatamata asjaolule, et IT-turg on hetkel üldises madalseisus.
„Kuna turusituatsioon on soodne IT-teenuse sisseostmiseks, siis näeme just siin käibe kasvu ja selles turusegmendis on IT Grupp tugev,“ kinnitas Ehatamm-Koppel.

Turvatooteid ja täishooldusteenust pakkuv Eesti vanim infohnoloogifirma IT Grupp on Delli toodete ametlik esindaja Eestis.
Ettevõte müüb ja teeb garantiiremonti lisaks Delli toodetele ka HP masinatele.
Täielikult Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogiafirma pakub täislahendusi suurtele ja keskmistele firmadele, samuti avalikule sektorile.
Ettevõtte klientide hulka lisandusid 2006. aastal väikefirmad ning kodukontorid.
2007. aastal sisenes IT Grupp jaeturule.
IT Grupp asutati 1991. aastal, firma 2007. aasta käive oli 109 miljonit krooni.
IT Grupp on Microsofti kuldpartner, ettevõtte koostööpartnerite hulka kuuluvad lisaks Dellile ja Microsoftile teiste hulgas Symantec (IT Grupp on Symanteci Silver Corporate partner), Cisco, Juniper, VMware, HP.