Ehatamm-Koppel töötab IT Grupis 2001. aastast alates ning on viimased kaks aastat vastutanud ettevõtte müügitöö eest, teatas ettevõte.

Ehatamm-Koppel ütles, et 16 aastat tagasi asutatud infotehnoloogifirma viimaste aastate areng on olnud kiire ning ilma igasuguste kahtlusteta kujunes äsja lõppenud 2007. aasta IT Grupi jaoks kõigi aegade edukaimaks.

„Väiksemad ei ole meie eesmärgid ka 2008. aastal. Äriklientide kõrval pöörame järjest suuremat tähelepanu ka siinsele jaeturule. Delli toodete ametliku esindajana on meil 2007. aasta näol positiivne kogemus olemas,“ sõnas Ehatamm-Koppel. Teise olulise ärisuunana, kus IT Grupp loodab kiire kasvu jätkumist, on IT-hooldus.

IT Grupp on Microsofti kuldpartner. IT Grupi koostööpartnerite hulka kuuluvad lisaks Dellile ja Microsoftile ka Symantec, Cisco, Juniper, VMware, HP jne.

IT Grupi endine juhatuse esimees Madis Raidma asus tööle kinnisvara investeeringute juhtimisega tegeleva AVEC Asset Managementi juhatuse esimehena ning jätkab IT Grupi nõukogu liikmena.