Margus Uudam on lõpetanud 1997. aastal EBS-i rahvusvahelise ärijuhtimise eriala ja töötab praegu AS Fontes PMP juhatuse esimehena. Uudam on varem töötanud mitmetel finantsvaldkonnaga seotud ametikohtadel, sealhulgas Rahandusministeeriumi asekantslerina, olnud Tallinna Väärtpaberibörsi juhatuse liige, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse finantskomitee liige ning sihtasutus KredExi nõukogu liige.

"Vajaduse tugeva finantskogemusega Jaotusvõrgu juhi järele tingis eelkõige see, et lähiaastatel peab ettevõte lisaks klientide igapäevase häireteta elektrivarustuse tagamisele tulema toime ka Eesti tingimustes hiiglasliku investeerimisprogrammiga, ise samal ajal majanduslikult üha efektiivsemaks muutudes," kommenteeris uue juhataja ametisse nimetamist Jaotusvõrgu nõukogu esimees Marko Allikson. "Uue juhi suurim väljakutse saab olema ettevõtte suunamine kliendivajaduste täitmisele. Jaotusvõrgus on väga palju vanu, kohati kuni 40-ne aasta vanuseid elektriseadmeid, mis põhjustavad sagedasi elektrikatkestusi ning vajavad kiiret väljavahetamist. Samaaegselt peab elektrivõrk koos Eesti majandusega aga pidevalt ka edasi arenema ja vastama temaga liituvate uute klientide vajadustele," lisas Allikson.

19. novembril toimunud OÜ Jaotusvõrk nõukogu koosolekul otsustati tagasi kutsuda senine Jaotusvõrgu juhataja kohusetäitja Lembit Vali, kes jätkab peale uue juhataja tööleasumist ettevõtte nõukogu liikmena.