Alates 1. septembrist on Eesti suurima elektrivõrgu ettevõtte OÜ Jaotusvõrk juhataja Tarmo Mere, kes on seni juhtinud ettevõtte finants- ning võrguhalduse valdkondi.
Eesti Energia jaeäri valdkonna juhatuse liikme Margus Rinki sõnul otsiti Jaotusvõrgule juhti, kes jätkaks ettevõtte senise strateegia ja eesmärkide elluviimist, kuna Jaotusvõrk on hästi funktsioneeriv ja korralikult juhitud ettevõte.
Rinki sõnul on Tarmo Mere olnud selgelt üks Jaotusvõrgu võtmetegijatest ning tema tugevuseks on eelkõige suurepärane arusaamine võrguteenuste ärist ehk inseneriteadmised, samuti hea arusaamine Jaotusvõrgu kui äriettevõtte funktsioneerimisest ja pikk juhtimiskogemus.

Tarmo Mere on töötanud Eesti Energia kontsernis kümme aastat, millest pool aastat EE keskuses, poolteist aastat Narva Elektrijaamades ning viimased kaheksa aastat Jaotusvõrgus finantsjuhtimise ning võrguhalduse valdkonnas.
Mere on omandanud inseneri kõrghariduse Tallinna Tehnikaülikooli energeetikateaduskonnas ning magistrikraadi majandusteaduskonnas.

Jaotusvõrk on Eesti suurim elektrivõrgu ettevõte, mis toob elektrienergia ligi poolele miljonile kodule ja ettevõttele.
Jaotusvõrk investeerib elektrivõrgu uuendamisse kolme aasta jooksul 4,8 miljardit krooni, mille eesmärk on vähendada elektrikatkestusi poole võrra ning parandada elektrienergia kvaliteeti ja vähendada elektrikadu. Jaotusvõrgu teeninduspiirkond on kogu Eesti, välja arvatud Läänemaa, Narva linn ja selle lähiümbrus ning Viimsi vald.