Kaubamärgi Black Star Baltimaade esindaja Julia Polennikova sõnul kolis Tallinnas asuv Black Star Weari kauplus uude asukohta väga lihtsal põhjusel: nõudlus kaupade ja sortimendi järele kasvas nii kiiresti, et tooted ja ostlejad ei mahtunud enam 60 ruutmeetri suurusesse poodi ära.

"Pöördusime T1 juhtkonna poole palvega leida meile sobivamad ruumid pindalaga 120-130 ruutmeetrit, ent kahjuks ei leidu keskuses selliseid ruume," selgitas Polennikova. Tema sõnul pakuti neile pakuti palju suuremat, 500 ruutmeetrist ruumi, ent see ei sobi kaupluse formaadiga.

"Seejärel pöördusime naabruses asuvasse Ülemiste keskusesse, kust leidsime sobivad, 125-ruutmeetrise pindalaga ruumid," kirjeldas Polennikova. Kauplus avas uues asukohas uksed 24. oktoobril. Uues kaupluses on nüüd lisaks ka täiskasvanutele mõeldud puhkenurk ning lastenurk.

Polennikova lisas, et seni T1-s asunud poes käivad hetkel renoveerimistöid ning Black Star juhtkonnaga arutatakse võimaluse üle avada sealsamas järgmisel aastal aksessuaaride pood. Ettevõttel on plaanis anda lähiajal välja ka Black Star Weari jalatsite kollektsioon, mida hakatakse samuti Eestis müüma.

Rentnikega seotud mured on T1 kaubanduskeskust kimbutanud eelmise aasta sügisest peale, kui keskus uksed avas. Teema tõstatus viimati taas augusti keskel, kui Äripäev kirjutas, et kauplused sulgevad ostjate puuduse tõttu T1-s uksi. Keskuse juht Allan Remmelkoor sõnas isegi toona kirjas kauplustele, et pole rahul sellega, et keskuse teisel ja kolmandal korral on liiga palju kinnikaetud fassaade.

Samas väljendas T1 juht usku, et keskus hakkab lõpuks ikkagi tööle. "Ma ei välista, et väljakutseid võib tulla veel ja ma ei luba täpseid kuupäevi ja kellaaegu, millal T1 töötab täistuuridel. Aga ma võin teile lubada, et see keskus läheb täismahus käima, mitte ainult 4. ja 1. korrus, vaid ka teine ja kolmas. Tuleb vaid veidi veel kannatust varuda, midagi polegi parata. Keegi pole öelnud, et see revolutsioon pidi lihtne olema," sõnas Remmelkoor.

Mullu novembris avatud kaubanduskeskusest T1 Mall of Tallinn on veel enne esimese aasta täitumist väheste klientide tõttu lahkunud või lahkumas mitmed poed: Mahemarket, Suva suka-sokipood, Juustukuningad, ehtepood Wild Woman, Skandinaavia rõivabränd NoaNoa, kirjutas suve lõpus Äripäev.